21 Μαΐ 2014

Δήλωση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, Αντώνη Δράκου

Σάμος 20/5/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΣΑΜΟΥ-ΙΚΑΡΙΑΣ-ΦΟΥΡΝΩΝ-ΘΥΜΑΙΝΑΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.
ψηφίζουμε  ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.
Ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση στην ΙΚΑΡΙΑ.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ (ΛΑΣ) ευχαριστεί τους κατοίκους της Σάμου-Ικαρίας-Φούρνων-Θύμαινας που εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στα ψηφοδέλτια της ΛΑΣ για τη Περιφέρεια Β. Αιγαίου και για τους Δήμους των Νησιών μας. Με την ψήφο τους έδωσαν μια σημαντική ενίσχυση στη πρόταση του ΚΚΕ για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης για τα νησιά μας και για ολόκληρη τη χώρα.
Η σημαντική ενίσχυση που έδωσαν στη ΛΑΣ για τη Περιφέρεια σε επίπεδο Νομού, μας γεμίζει με μεγαλύτερο ακόμα πείσμα και υποσχόμαστε ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας έδειξε το 25% των ψηφοφόρων του Νομού μας. 

Αυτή η ψήφος έβγαλε ενισχυμένο το λαϊκό κίνημα ώστε από αύριο να διεκδικήσουμε με αγώνες, πολιτικές, έργα και μέτρα για τις καθημερινές ανάγκες των φτωχών λαϊκών στρωμάτων και για να βγουν τα νησιά μας από τον οικονομικό και κοινωνικό αποκλεισμό που μας έχει  επιβάλλει η κυβέρνηση με την ΕΕ για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα εφοπλιστών τραπεζιτών και επιχειρηματικών ομίλων.
Να διεκδικήσουμε μέτρα για τη φτώχεια και την ανεργία, για το δικαίωμα στη δουλειά, για την αύξηση του εισοδήματος, για τις συγκοινωνίες, για την υγεία τη Παιδεία και τη πρόνοια. Να διεκδικήσουμε άλλο δρόμο ανάπτυξης.
Θα φέρνουμε στο περιφερειακό συμβούλιο τα αιτήματα του κινήματος και θα αναδεικνύουμε τις αιτίες των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των νησιών μας και τις ευθύνες των άλλων συνδυασμών.
Τη Κυριακή 25 Μάη, καλούμε τους κατοίκους των νησιών μας να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Ικαρίας.
Καλούμε και όσους έκαναν αποχή να πάνε στη κάλπη και να στείλουν σαφές μήνυμα ενάντια στη πολιτική της βαρβαρότητας που επιβάλλουν κυβέρνηση ΕΕ και εφοπλιστές. Να ψηφίσουν ΚΚΕ για την ευρωβουλή. Το μόνο κόμμα που αντιπαλεύει την πολιτική της ΕΕ. Την πολιτική που ευθύνεται για την εγκατάλειψη των νησιών μας και τη φτωχοποίηση του λαού.
Στη περιφέρεια και στο Δήμο Σάμου δεν ψηφίζουμε κανένα από τους άλλους συνδυασμούς. Δεν νομιμοποιούμε τον καλπονοθευτικό νόμο. Δεν μπαίνουμε σε εκβιαστικά διλήμματα. Ξαναρίχνουμε το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο.

Αντώνης Δράκος
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νομού Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου