12 Μαΐ 2014

Απάντηση του Κώστα Τζίχα σε ανοιχτή επιστολή του Κέντρου Πρόληψης «ΦΑΡΟΣ»

Απάντηση σε ανοιχτή επιστολή του Κέντρου Πρόληψης «ΦΑΡΟΣ» Σάμου, έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Τζίχας, υπογραμμίζοντας τη σταθερή και αμετάκλητη υποστήριξη του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στο έργο των Κέντρων Πρόληψης και των εργαζομένων σε αυτά.

Ολόκληρη η απάντηση είναι η παρακάτω:

«Αγαπητοί φίλες και φίλοι εργαζόμενοι στο Κέντρο Πρόληψης,

Απαντώντας στην επιστολή σας, θέλω και προσωπικά να επαναλάβω και να επαναβεβαιώσω τη σταθερή και αμετάβλητη θέση της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και του ΚΚΕ, για τα Κέντρα Πρόληψης σε όλη την Ελλάδα, που αφορά στην άμεση θεσμική κατοχύρωση των Κέντρων Πρόληψης με την ένταξή τους σε αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα θεραπείας - επανένταξης που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες.

Ως εκ τούτου, απαιτούμε την άμεση κάλυψη όλων των υποχρεώσεων προς τους εργαζόμενους, τα ασφαλιστικά ταμεία, τα λειτουργικά και άλλα έξοδα και υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο τη συνέχιση της λειτουργίας τους, την υπογραφή νέας προγραμματικής σύμβασης, την επαρκή χρηματοδότηση και στελέχωσή τους, ώστε να αντιμετωπίζουν τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της κοινωνίας.

Αναγνωρίζοντας τον αδιαμφισβήτητα θετικό ρόλο σας, ας θεωρηθεί αυτονόητη η αμέριστη συμπαράστασή μου, στην απρόσκοπτη συνέχιση του έργου σας.

Με πολλή εκτίμηση
Κώστας Τζίχας, υποψήφιος δήμαρχος με τη "Λαϊκή Συσπείρωση"».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου