13 Μαΐ 2014

Να υποστηρίξουμε θετικά και με αποφασιστικότητα τα ψηφοδέλτια που προτείνει το ΚΚΕ, παντού!

Ως ένα από τα μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Βαρβασιού, Χίου, θα ήθελα να καταθέσω ότι μαζί με τη Λαϊκή Συσπείρωση παλέψαμε για την ανακούφιση πολλών καθημερινών και άμεσων προβλημάτων που υπήρχαν κι υπάρχουν στο δήμο μας κι όχι μόνο!
Μερικά απ΄ αυτά ήταν: η κατάργηση του χαρατσιού από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, τα προβλήματα λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών, την σφράγιση των βιβλιαρίων υγείας σε όλους τους άνεργους και τις οικογένειές τους.
Γενικά ήμασταν κι είμαστε κοντά στους γείτονες και συμπολίτες μας,  της κάθε λαϊκής οικογένειας, που στενάζει από όλα αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα που έχουν παρθεί εις βάρος της, να οργανωθεί η αλληλεγγύη.
 
          Θέλαμε και θέλουμε συναγωνιστή τον κάθε έναν από σας, τον άνεργο, το νέο, το συνταξιούχο, αλλά κι όλους τους εργαζόμενους, τους μικρούς επαγγελματίες που έχουν σαν κύρια συνέπεια την τεράστια φτωχοποίησή τους. Πρέπει να βάλουμε εμπόδια μέσω της ψήφου μας στις πολιτικές που ευτελίζουν τις ζωές μας και των παιδιών μας.

          Να υποστηρίξουμε θετικά και με αποφασιστικότητα τα ψηφοδέλτια που προτείνει το ΚΚΕ. Με τη Λαϊκή Συσπείρωση τόσο στο Δήμο μας, όσο και στην περιφέρεια και την ευρωβουλή!

         Η ψήφος στο ΚΚΕ αποτυπώνει γνήσια τη λαϊκή δυσαρέσκεια απέναντι στην πολιτική της ΕΕ. Η ΕΕ δεν είναι η Ευρώπη που κατοικούν οι λαοί της, δεν είναι ούτε μπορεί να γίνει η Ευρώπη των λαών. Η ΕΕ δεν παίρνει από βελτιώσεις , απλά κερδίζει χρόνο για να συνεχίσει να χτυπά αλύπητα το λαό.
        Ο λαός πρέπει να καταδικάσει τα ψηφοδέλτια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ  και τους δήθεν ανεξάρτητους που θέλουν να αρπάξουν την ψήφο του για άλλη μια φορά! Αυτούς που του τάζουν μια διαφορετική πολιτική χωρίς να αλλάξει τίποτα, παρά μόνο τα πρόσωπα, μένοντας στα ίδια με άλλο περιτύλιγμα. Ο λαός ας μην έχει διλήμματα κι αυταπάτες που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ , όπως το "ψηφίζεις- φεύγουν". Ας υποθέσουμε ότι η κυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ φεύγει πράγματι στις 26 του Μάη. Ότι τη θέση της παίρνει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Τι θα έχουμε; Μια εναλλαγή από αυτές που ο λαός τις ζει δεκαετίες τώρα, δίχως να αλλά ζει τίποτα υπέρ των συμφερόντων του! Πολύ περισσότερο ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει έτοιμος να κυβερνήσει με γνώμονα τη στήριξη της καπιταλιστικής ανάκαμψης (ανεξάρτητα από το ότι προσπαθεί να πείσει τους εργαζόμενους ότι έχουν συμφέρον από την ανάκαμψη των κερδών του κεφαλαίου.
       Ο λαός δεν πρέπει πια να ξεγελαστεί και να παγιδευτεί με τις κοκορομαχίες και τους καυγάδες που εκφράζουν κόντρες στο εσωτερικό του κεφαλαίου. Ήρθε η ώρα να πάρει τα ζωή του στα χέρια του.! Ας μη χάσει και πάλι άλλη μια ευκαιρία! Ας είναι παρών! Ας πάρει θέση! Δύναμη κι ελπίδα! Στήριξη στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ. Να τους χαλάσουμε τα σχέδια! Να σταματήσουμε την αντιλαϊκή επίθεση, να περάσουμε στη διεκδίκηση - επίθεση για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σήμερα να ανατρέψουμε αυτό το απάνθρωπο σύστημα συνολικά για να χτίσουμε τη ζωή που έχουμε ανάγκη και μας αξίζει!! 
 
Αργυρώ (Ρούλα) Κλήμη – Υποψήφια με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Χίου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου