12 Μαΐ 2014

Ας απαντήσουν οι δήθεν ανεξάρτητοι υποψήφιοι δήμαρχοι της Λήμνου για ανεμογεννήτριες, ιδιωτικοποιήσεις, υγεία, ακτοπλοϊκές και αεροπορικές συγκοινωνίες

Η Τομεακή Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ, παίρνοντας υπόψη την αντιπαράθεση που προσπαθούν  να δημιουργήσουν οι δήθεν ανεξάρτητοι συνδυασμοί των κ. Μαρινάκη και κ. Μπουλώτη  για  επιμέρους  ζητήματα, (π.χ. κιόσκια, Ρωμαίικο ), εκτιμά ότι γίνεται σκόπιμα για αποπροσανατολισμό του κόσμου  από τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Θέλουν να κρύψουν την συμφωνία τους με την κυρίαρχη πολιτική που είναι αιτία των προβλημάτων των εργαζομένων. Τα προβλήματα του Λαού και της Λήμνου δεν έπεσαν από τον ουρανό, δεν είναι καθόλου ανεξάρτητα. Είναι αποτέλεσμα της πολιτικής των κομμάτων που προσκυνούν την Ευρωπαϊκή  Ένωση, αυτών που ψήφισαν και εφαρμόζουν στους Δήμους τον «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» .

Οι δυο συνδυασμοί των κ. Μαρινάκη και κ. Μπουλώτη εμφανίζονται δήθεν ανεξάρτητοι από κόμματα για να κερδίσουν ψηφαλάκια, αθωώνοντας έτσι τα κόμματα και την πολιτική τους, που έκαναν τους Δήμους κρατικό φορομπηχτικό μηχανισμό. Το πόσο «ανεξάρτητοι» είναι, φαίνεται από το ποιοι αποτελούν τους βασικούς κορμούς των ψηφοδελτίων τους. Επισημαίνουμε ότι πολιτικά και ηθικά η δήθεν ανεξαρτησία έχει και τα όριά της. Η συμμετοχή δηλωμένων χρυσαυγιτών στο συνδυασμό του κ. Μαρινάκη δείχνει ότι τα όρια αυτά έχουν προ πολλού ξεπεραστεί. 

Καλούμε τον Λημνιακό λαό να προβληματιστεί και να καταδικάσει με την ψήφο του την προσπάθεια εφαρμογής νέων εκβιαστικών πολιτικών διλημμάτων σε τοπικό επίπεδο. 

Γι’ αυτό καλούμε τους δύο υποψήφιους δημάρχους να πάρουν θέση για τα παρακάτω:

  1. Είναι υπέρ ή κατά σε κάθε τύπου βιομηχανική επένδυση σε ανεμογεννήτριες;
  2. Είναι υπέρ ή κατά της ιδιωτικοποίησης των δημοτικών υπηρεσιών;
  3. Θα μειώσουν τα δημοτικά τέλη, την αύξηση των οποίων οι ίδιοι έχουν υπερψηφίσει ως τώρα;
  4. Είναι υπέρ ή κατά της αποκλειστικά δημόσιας δωρεάν παιδείας υγείας και πρόνοιας;
  5. Είναι υπέρ ή κατά του δημόσιου φορέα ακτοπλοϊκών και αεροπορικών συγκοινωνιών;
Η Τομεακή Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ καλεί τον Λημνιακό λαό με την ψήφο του στους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές και με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές να δώσει απάντηση στην κοροϊδία.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Η ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΗΜΝΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου