12 Μαρ 2019

Για την περιοδεία του Σταύρου Τάσσου σε Καλλονή, Δάφια, Αγία Παρασκευή, Στύψη, Μεσότοπο και Αγιάσο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ο βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Σταύρος Τάσσος, επισκέφθηκε το Σάββατο το απόγευμα τα χωριά Καλλονή, Δάφια, Αγία Παρασκευή και Στύψη.

Στις συζητήσεις που έκανε οι κάτοικοι, εκτός από τα γενικότερα και τα ειδικότερα προβλήματα που τους μαυρίζουν τη ζωή, αναφέρθηκαν στην προχειρότητα και τη ψηφοθηρική στόχευση με την οποία έγινε ο χωρισμός του Δήμου Λέσβου σε δύο δήμους, και στα προβλήματα που και οι ίδιοι αντιλαμβάνονται ότι θα δημιουργηθούν εξ αυτών των λόγων. Για το λόγο αυτό ο βουλευτής του ΚΚΕ δεν δυσκολεύτηκε να εξηγήσει τη θέση του ΚΚΕ, που επισήμανε τόσο την προχειρότητα, όσο και κυρίως τη ψηφοθηρία.

Παράλληλα τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης», τη μόνη συνεπή και σταθερή δύναμη υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων, σε όλες τις εκλογές. Για να παρθούν μέτρα ανακούφισης και για να δυναμώσει η κοινωνική συμμαχία που θα διεκδικήσει την εξουσία.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα το μεσημέρι παραβρέθηκε στις καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Μεσότοπο και την Αγιάσο, αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου