3 Μαρ 2019

Λαϊκή Συσπείρωση Δημοτικής Ενότητας Ερεσού: Γυρνάμε την πλάτη σε όσους χρόνια τώρα μας τάζουν «λαγούς με πετραχήλια» !

Καλούμε τους δημότες, να ανακαλέσουν στη μνήμη τους την εμπειρία τους και κρίνουν με βάση αυτή. Να εγκαταλείψουν, κόμματα, παρατάξεις και πρόσωπα που υποβαθμίζουν τη ζωή τους. Τιμωρήστε τους με τη ψήφο σας.

Πρέπει να πούμε ορισμένες αλήθειες, όσο σκληρές και αν είναι, για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους.
Γεγονός είναι, ότι όλο αυτό το διάστημα, έχουμε αποκτήσει κάποια εμπειρία για τη λειτουργία του Δήμου Λέσβου, σε σχέση με το χωριό μας.

Ας κάνουμε μια αναδρομή, αρχίζοντας από το 2010 που όλο το νησί, έγινε ένας Δήμος, (σχέδιο Καλλικράτης). Μιλάμε φυσικά, για τη Δημαρχία Βουνάτσου και Γαληνού. Ας σκεφτεί, ο κάθε καλοπροαίρετος κάτοικος του χωριού μας, τι σοβαρό έργο έχουν να παρουσιάσουν οι παραπάνω δημοτικές αρχές, αλλά και οι τοπικοί εκπρόσωποί τους στο χωριό μας, αυτά τα 9 χρόνια.

Διαχείριση, (σκουπίδια και δημοτικό φωτισμό), για την οποία, ο μισός σχεδόν λογαριασμός του ηλεκτρικού, είναι δημοτικά τέλη.
Από την άλλη, στο Δημοτικό Σχολείο, έχουμε καταπτώσεις σοβάδων και τα παράθυρά του είναι σε άσχημη κατάσταση.
Η Γεωργική Σχολή, είναι έτοιμη να καταρρεύσει.
Κάθε χρόνο, εισάγεται στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου, η σύνταξη μελέτης για το γεφύρι της Τσιχλιώντας, χωρίς να προχωράει τίποτα.
Αγροτική οδοποιία με το στανιό.
Τώρα, 4 μήνες πριν τις εκλογές, ξεκίνησαν οι εργασίες στον «πρώην κινηματογράφο». Για την ανακαίνιση του αγροτικού Ιατρείου Ερεσού, που την έκανε ο Σύλλογος των Απανταχού Ερεσίων “Ο ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ”  ζητήθηκε και η συμμετοχή του Δήμου, αλλά αρνήθηκε.

Τώρα τα ίδια πρόσωπα, θα ζητήσουν για άλλη μια φορά τη ψήφο σας, σε άλλα σχήματα, σε άλλες παρατάξεις. Γιατί να πετύχουν τώρα, αυτοί που απέτυχαν όλο αυτό το διάστημα;
Φυσικά, τώρα προεκλογικά, θα τα κάνουν όλα. Θα σας χτυπούν τη πλάτη και θα σας τάζουν «λαγούς με πετραχήλια» !

Φίλες και φίλοι, μικρογραφία των ανακατατάξεων στα αστικά κόμματα, αποτελεί και ο δήμος Λέσβου, όπου γίνεται ένα ατέλειωτα αλισβερίσι πολιτικών συναλλαγών, μεταπηδήσεων από παράταξη σε παράταξη, μετεγγραφές στελεχών, διπλά και τριπλά ψηφοδέλτια και κερασάκι στην τούρτα οι δήθεν ανεξάρτητοι.
Είναι όλοι αυτοί που με τον ένα ή άλλο σχήμα, είναι πολλές τετραετίες στο τιμόνι της Τοπικής Διοίκησης και έχουν φέρει σε αδιέξοδο, τα ζητήματα που απασχολούν το λαό.

Καλούμε τους δημότες, να ανακαλέσουν στη μνήμη τους την εμπειρία τους και κρίνουν με βάση αυτή.

Να εγκαταλείψουν, κόμματα, παρατάξεις και πρόσωπα που υποβαθμίζουν τη ζωή τους. Τιμωρήστε τους με τη ψήφο σας.

Να στηρίξουν τους υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης, στο Δήμο και στην Περιφέρεια.
Να στηρίξουν την παράταξη, που θα τους επιστρέψει πολλαπλάσια τη δύναμή τους, στη διεκδίκηση των σύγχρονων απαιτήσεων.

Ψηφίστε τους υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης, που είναι αποφασισμένοι να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, 365 μέρες το χρόνο, για την επίλυση των προβλημάτων, που απασχολούν τον τόπο μας και τη λαϊκή οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου