5 Μαρ 2019

Δήλωση στήριξης της ΛΑ.Σ Λέσβου από την Μαρία Γιαννίκου, Δημοτική Συμβούλος Δήμου Λέσβου

Η Μαρία Γιαννίκου, δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Λέσβου, εκλεγμένη με το συνδυασμό «Ο άλλος δρόμος», έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα της "Λαϊκής Συσπείρωσης" για συστράτευση, γιατί πιστεύω ότι η ισχυροποίηση της "Λαϊκής Συσπείρωσης" θα δυναμώσει τη φωνή του λαού απέναντι στην πολιτική που συνθλίβει σύγχρονα δικαιώματα και λαϊκές ανάγκες και θα δώσει νέα ώθηση στον αγώνα για τη διεκδίκησή τους.

Ιδιαίτερα σήμερα, η κρισιμότητα των καιρών επιβάλει σε όλους μας, να παλέψουμε για τις ανάγκες των πολλών, για μια κοινωνία δίκαιη, όπως την οραματιζόμαστε.

Θεωρώ ότι είναι χρέος μου να συμπορευθώ με δυνάμεις δοκιμασμένες όπως είναι η "Λαϊκή Συσπείρωση", γιατί πιστεύω ότι η ενίσχυση των ψηφοδελτίων της θα ανοίξει δρόμους για να μπορέσει ο λαός να εμπιστευθεί τη δύναμη του και να αντεπιτεθεί για τα δικαιώματά του.

Γιατί είναι η μοναδική δύναμη αντίστασης και προοπτικής για το λαό απέναντι στις "γέφυρες" και τις "προοδευτικές πλειοψηφίες", που στόχο έχουν να εγκλωβιστεί η λαϊκή δυσαρέσκεια.

Γιατί μπορούμε να αντιπαλέψουμε τις αντιδραστικές αλλαγές στην Κεντρική, Περιφερειακή και Τοπική Διοίκηση, οι οποίες προωθούνται απ’ όλες τις κυβερνήσεις με τη στήριξη της πλειοψηφίας των δημάρχων και περιφερειαρχών.

Γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο για ριζικές αλλαγές, ώστε να ζήσουμε καλύτερα εμείς και τα παιδιά μας.

Άλλωστε δεν μπορούμε παρά να παλεύουμε από το ίδιο μετερίζι όλοι εμείς που ονειρευόμαστε έναν κόσμο που μας αξίζει!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου