3 Μαρ 2019

Περιοδεία της ΛΑ.Σ Βορείου Αιγαίου σε Τρύγονα, Πλαγιά και Πλωμάρι

Τα χωριά Τρύγονα, Πλαγιά και το Πλωμάρι επισκέφθηκε την Παρασκευή (1/2/2019) το απόγεμα ο βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Σταύρος Τάσσος.

Οι κάτοικοι των χωριών, σε συνδυασμό με τα γενικότερα προβλήματα της φτωχοποίησής τους, που στην περιοχή τους εντείνονται από τη σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή της ελαιοπαραγωγής λόγω δάκου, εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την κυβερνητική πολιτική και τη δυσπιστία τους στην αντιπολίτευση. Παράλληλα αναγνωρίζουν τη σταθερότητα του ΚΚΕ στην υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων.

Από την πλευρά του ο Σταύρος Τάσσος τους παρότρυνε να μετατρέψουν την αναγνώριση αυτή σε ενεργή στήριξη του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης σε όλες τις εκλογικές μάχες, δημοτικές, περιφερειακές, ευρωεκλογές, και εθνικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν. 
Να κάνουν αυτό γιατί το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που στην πράξη είναι αντίθετο με τις αντιλαϊκές πολιτικές που υπερασπίζονται όλα τα άλλα κόμματα, είτε βρίσκονται στην κυβέρνηση είτε στην αντιπολίτευση. Την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων την έκαναν πράξη οι κομμουνιστές δήμαρχοι σε Πάτρα, Χαϊδάρι, Καισαριανή, Πετρούπολη και Ικαρία. 
Γι' αυτό πρέπει να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και του ΚΚΕ σε όλους τους δήμους και την Περιφέρεια Β. Αιγαίου, γιατί, παρά το ασφυκτικό πλαίσιο που υπάρχει, μπορεί να παρθούν μέτρα ανακούφισης, αλλά και κάποιες κατακτήσεις, και αυτό το έκαναν πράξη οι κομμουνιστές δήμαρχοι.

Έτσι ο λαός θα συνειδητοποιήσει ότι ο καπιταλισμός δεν είναι ανίκητος και όταν είναι αποφασισμένος μπορεί όχι μόνο μέτρα ανακούφισης να παρθούν, αλλά τελικά παίρνοντας ο ίδιος την εξουσία στα χέρια του, να αποκτήσει το δικαίωμα να ζει ανάλογα με τις δυνατότητες που η επιστήμη, η τεχνολογία και η οικονομία του παρέχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου