23 Μαρ 2019

Σταύρος Τάσσος: Σε υπηρεσίες του Δήμου Λέσβου και της ΔΕΥΑΛ περιόδευσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης

Στις υπηρεσίες του Δήμου Λέσβου, αλλά και τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λέσβου περιόδευσε σήμερα, Παρασκευή 22 Μάρτη, ο Σταύρος Τάσσος, βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Το κλιμάκιο, στο οποίο συμμετείχαν οι δημοτικές σύμβουλοι και υποψήφιες στο Δήμο Μυτιλήνης, Ντίνα Κοτζαδημητρίου και Μαρία Γιαννίκου, συνομίλησε με τους εργαζόμενους ακούγοντας τα έντονα προβλήματα που έχουν.

Οι εργαζόμενοι επισήμαναν τις επιπτώσεις από τη διάσπαση των δήμων στους ίδιους τους εργαζόμενους με δεδομένη την έλλειψη προσωπικού που ήδη καταγράφεται.  

Μάλιστα στην ΔΕΥΑΛ οι εργαζόμενοι τόνισαν ότι σε περίπτωση που πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι υπάλληλοι και τους δύο δήμους, σε δυο - τρία χρόνια θα υπάρχουν χωριά που θα μείνουν χωρίς νερό.

Γι' αυτό, τόνισαν, πως η ανάγκη για νέες θέσεις με μόνιμο προσωπικό και όχι με μπλοκάκια και με συμβάσεις είναι επιτακτική.

Ο Σταύρος Τάσσος τόνισε πως το σπάσιμο του δήμου ήταν δουλειά του ποδαριού και φαίνεται πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως σχέδιο για το τι θα γίνει την άλλη μέρα. Υπογράμμισε μάλιστα πως μόνο μια αγωνιστική και μαχητική δημοτική αρχή, θα μπορέσει να φέρει σε πέρας τα προβλήματα που θα προκύψουν και αυτή δεν είναι άλλη από την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Μάλιστα έφερε το παράδειγμα των κομμουνιστών δημάρχων, οι οποίοι ήταν οι μόνοι που μπήκαν μπροστά και διεκδίκησαν στην πράξη και όχι στα λόγια, που πήγαν κόντρα σε νόμους και Υπουργικές Αποφάσεις, παλεύοντας για τον ίδιο το λαό μαζί με το λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου