23 Μαρ 2019

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Φούρνων για την ακτοπλοϊκή ενδοεπικοινωνία του νησιού



Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Φούρνων
Για την ακτοπλοϊκή ενδοεπικοινωνία του νησιού μας.
 
Συμπατριώτες/σες εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας, για την κατάσταση την οποία  καλούμαστε ακόμη μια φορά να αντιμετωπίσουμε.
  
Σε όλους μας είναι γνωστό ότι το πλοίο ‘’Μεγαλόχαρη’’, λόγω εργασιών επισκευής, δεν θα εκτελεί τα καθιερωμένα δρομολόγια του σε ΦΟΥΡΝΟΥΣ-ΘΥΜΑΙΝΑ-ΙΚΑΡΙΑ-ΣΑΜΟ από τις 26/3/2019.
  
Καμία ενημέρωση δεν υπάρχει από την πλοιοκτήτρια εταιρεία, για την αντικατάσταση του ‘’Μεγαλόχαρη’’ από άλλο πλοίο για τις ημέρες που θα λείπει, ώστε να εκτελεστεί  κανονικά το πρόγραμμα της γραμμής.  

Στο ίδιο έργο θεατές;

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Να σας θυμίσουμε πως κατά την Φθινοπωρινή περίοδο, η ίδια εταιρεία και με το ίδιο πρόσχημα, άφησε εκτός σύνδεσης τα νησιά μας για πάνω από 1,5 μήνα. 

Ως πότε θα συνεχιστεί η εφοπλιστική ασυδοσία, με την ανοχή όλων των υπευθύνων;

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η ρεαλιστικότητα της θέσης της ‘’Λαϊκής Συσπείρωσης ‘’ για  Ενιαίο αποκλειστικά Δημόσιο Οργανισμό ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών και ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας με σύγχρονα καράβια για ασφαλή δρομολόγια και φτηνά εισιτήρια.
 Προτεραιότητα να είναι οι ανάγκες των νησιωτών και όχι τα συμφέροντα των εφοπλιστών.

Η ‘’Λαϊκή Συσπείρωση Φούρνων’’ καλεί όλους τους φορείς και  τους κατοίκους του νησιού, να αγωνιστούν για την απρόσκοπτη ενδοεπικοινωνία του νησιού μας, για να μην μείνουμε ούτε μία μέρα χωρίς πλοίο, που θα συνδέει τα νησιά του νομού μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου