13 Μαΐ 2019

Περιοδείες της ΛΑ.Σ Ανατολικής Σάμου

ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΙΧΑΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ: Ισχυρό ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, για να έχει ο λαός αποκούμπι και στέρεο μετερίζι την επόμενη μέρα

Μαζική και ενθουσιώδης ήταν η περιοδεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ανατολικής Σάμου στον εμπορικό δρόμο και γενικότερα στην αγορά της πόλης της Σάμου, το Σάββατο 11-5-2019.


Με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Τζίχα, οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» μοίρασαν τα προεκλογικά υλικά του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές και των συνδυασμών στο δήμο και την Περιφέρεια και είχαν συνομιλίες με τους επαγγελματίες, αλλά και τους διερχόμενους δημότες.

Κοινός τόπος και παραδοχή όλων των δημοτών ήταν ότι τα στελέχη και οι υποψήφιοι του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι αναγνωρίσιμοι αγωνιστές που βρίσκονται καθημερινά στο δρόμο και όχι μόνο την προεκλογική περίοδο, ενώ πολλοί δήλωναν ανοιχτά τη στήριξή τους.


Στο κλιμάκιο συμμετείχαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, Παναγιώτης Αλετράς, Ρίτα Καρβούνη, Γιάννης Μούρτζης, Μανώλης Παχυμανώλης. Επίσης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Καρβούνης, οι υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι Αγγελική Κρητικού και Κώστας Παπαδόπουλος (Σαμίων), Σοφία Παπανικολάου (Παλαιοκάστρου), Πέτρος Σοφιανός (Πυθαγορείου) και αρκετά μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και φίλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Στα σημαντικά της περιοδείας ήταν οι συναντήσεις με νέους και νέες, στους οποίους μοιραζόταν το καλαίσθητο και εύστοχο φυλλάδιο της ΚΝΕ με γενικό τίτλο «Με δυνατό ΚΚΕ κάνε τη διαφορά».

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Κώστας Τζίχας μίλησε σε συγκέντρωση στον Πύργο που διοργάνωσε η Κομματική Οργάνωση της περιοχής και οι υποψήφιοι για το δήμο και την Κοινότητα Πύργου, μεταφέροντας το μήνυμα για ισχυρό ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες, για να έχει ο λαός αποκούμπι και στέρεο μετερίζι την επόμενη μέρα όταν όλοι οι άλλοι θα βρεθούν, όπως κάνουν πάντα, απέναντί του, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.Το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Κοινότητα Πύργου παρουσίασε ο πρόεδρος του χωριού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κονταξής. Πρόκειται με αλφαβητική σειρά για τους: Δεσποίνη Νίκο αγρότη, Καλατζή Παύλο ιδιωτικό υπάλληλο, Λουίζου Γραμματική συνταξιούχο, Παλαιγεωργίου Ιωάννα αγρότισσα και Τσακουμάκη Γιάννη συνταξιούχο ναυτικό. Παρών επίσης ήταν και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος από το χωριό Γιώργος Λάφης. Βασικά ζητήματα που βρέθηκαν στο κέντρο της συζήτησης που ακολούθησε ήταν τα προβλήματα ύδρευσης και άρδευσης, της αγροτικής οδοποιίας και τα αντιπυρικής προστασίας. «Τα ζητήματα αυτά -υπογράμμισε ο Κώστας Τζίχας- θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της "Λαϊκής Συσπείρωσης" ως δημοτικής αρχής, όπως προτεραιότητές μας ήταν όλη την τρέχουσα θητεία μας ως αντιπολίτευση και για τα οποία έχουμε καταθέσει πολλές Ερωτήσεις και προτάσεις, χωρίς δυστυχώς να γίνουν δεκτές από τη δημοτική αρχή». 

 
Το απόγευμα της Παρασκευής έγινε περιοδεία στους Μυτιληνιούς από κλιμάκιο του συνδυασμού με επικεφαλής τον Κώστα Τζίχα και τους Νίκο Φτυνογιάννη, Άλκη Πόθο, Μέρυλιν Ευσταθίου και Πέτρο Σοφιανό, υποψήφιους κοινοτικούς συμβούλους και Γεωργία Φτυνογιάννη υποψήφια δημοτική σύμβουλο. Το κλιμάκιο έγινε παντού δεκτό με χαρά από τους κατοίκους του χωριού που αναγνωρίζουν στο ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» ότι έχουν σταθεί δίπλα στα προβλήματά τους με συνέπεια και αποφασιστικότητα.

Ολοήμερη περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου Κώστα Τζίχα και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, Άννας Κατσικοπούλου, Γιάννη Μούρτζη, Μαρίας Χατζηανδρέου και των υποψηφίων κοινοτικών συμβούλων Κώστα Παπαδόπουλου και Παύλου Παπανικολάου έγινε την Κυριακή 12 Μάη, στα χωριά Μανωλάτες, Άμπελο, Σταυρινήδες, Άγιο Κωνσταντίνο και Βουρλιώτες.Το κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συζήτησε με πολλούς κατοίκους των χωριών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα οποία επανειλημμένα έχει φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο η δημοτική ομάδα της παράταξης. Όπως υπογράμμισε ο Κώστας Τζίχας, «για μας δεν είναι αυτοσκοπός και μέσο προβολής οι επισκέψεις στα χωριά. Εμείς δεν καταγράφουμε απλώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες, για να τα χρησιμοποιήσουμε σε προεκλογικά φυλλάδια. Καταθέτουμε συγκεκριμένες προτάσεις και επιμένουμε για τη λύση τους. Δεν είναι τυχαίο -συνέχισε-  ότι στην τρέχουσα περίοδο του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Ερωτήσεις, Επερωτήσεις, Προτάσεις και Εισηγήσεις της "Λαϊκής Συσπείρωσης", ξεπερνούν πλέον τις 100. Φυσικά πολύ πιο κοντά στους κατοίκους και πολύ πιο αποτελεσματικοί θα είμαστε ως δημοτική αρχή. Γι’ αυτό καλούμε το λαό και τη νεολαία του δήμου μας να ψηφίσουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στις 26 Μάη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου