Ψηφοδέλτια 2019


ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΑΣΣΟΣ - Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1948, όπου και μεγάλωσε. Βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ από τον Ιανουάριο του 2015.  Είναι απόφοιτος της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει Μάστερ στη Θαλάσσια Γεωλογία και σε θέματα ενέργειας και ενεργειακής πολιτικής από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα. Είναι κάτοχος διδακτορικού στη Γεωφυσική - Σεισμολογία, από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Δίδαξε σε διάφορα πανεπιστήμια, εργάστηκε ως ερευνητής στο ΚΠΕ «Δημόκριτος», στο Εθνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών - ΕΚΘΕ, και κυρίως στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου προσωπικού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και της Ένωσης Ελλήνων Ερευνητών. Συνέβαλε στην εκπόνηση των θέσεων του ΚΚΕ για την αντισεισμική θωράκιση της χώρας, και στις βουλευτικές εκλογές του 2007, του 2009, και του 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β΄ Αθηνών. Στις δημοτικές εκλογές του 2010 και του 2014 ήταν επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Γλυφάδας», και εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος. Το 2011 εκλέχθηκε και το 2014 και το 2017 επανεκλέχτηκε πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη - ΕΕΔΥΕ.

 
Δείτε ολόκληρο το ψηφοδέλτιο της ΛΑ.Σ Βορείου ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΔΩ

Νίκη Τσιριγώτη, υποψήφια δήμαρχος ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
Δικηγόρος, μέλος του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης και πρόεδρος του Συλλόγου Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης, δημοτική σύμβουλος στον δήμο Λέσβου.

 
Δείτε ολόκληρο το ψηφοδέλτιο της ΛΑ.Σ Δήμου Μυτιλήνης ΕΔΩ

Συκάς Γιάννης, υποψήφιος δήμαρχος ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
Καθηγητής μαθηματικών, δήμαρχος Πολιχνίτου για 8 χρόνια ενώ είχαν προηγηθεί και άλλα 8 χρόνια που ήταν δημοτικός σύμβουλος, μέλος ΔΣ ΕΛΜΕ Λέσβου, εκλεγμένος στο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ)».

Δείτε ολόκληρο το ψηφοδέλτιο της ΛΑ.Σ Δήμου Δυτικής Λέσβου ΕΔΩ

Μαδυτινός Κώστας, υποψήφιος δήμαρχος ΛΗΜΝΟΥ
Δάσκαλος, μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Κάσπακα, πρόεδρος του ΝΤ Λήμνου της ΑΔΕΔΥ, πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λήμνου
 
Δείτε ολόκληρο το ψηφοδέλτιο της ΛΑ.Σ Δήμου Λήμνου ΕΔΩ

Μάρκος Σκούφαλος, υποψήφιος δήμαρχος ΧΙΟΥ
Εκπαιδευτικός, Πρόεδρος της ΕΓ του ΝΤ του παραρτήματος της ΑΔΕΔΥ Χίου, αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Χίου, διευθυντής της Αστικής Σχολής Χίου - 11ο Δημοτικό

Δείτε ολόκληρο το ψηφοδέλτιο της ΛΑ.Σ Δήμου Χίου ΕΔΩ

Κώστας Τζίχας, υποψήφιος δήμαρχος ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ
Εργάτης στον Ε.Ο.Α.Σ. Σάμου, πρ. διευθυντής του Ραδιοφωνικού σταθμού «ΑΝΑΤΟΛΗ στα FM» και της εφημερίδας «Χαραυγή», μέλος της Γραμματείας της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης, από το 2014 δημοτικός σύμβουλος Σάμου.
 
 
Δείτε ολόκληρο το ψηφοδέλτιο της ΛΑ.Σ Δήμου Ανατολικής Σάμου ΕΔΩ

Κοσμάς Βασίλης, υποψήφιος δήμαρχος ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ
Απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων του ΤΕΙ Πειραιά. Εργάστηκε για πολλά χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός. Από το 2014 εργάζεται στον αγροτικό τομέα ως μελισσοκόμος. Είναι πατέρας 2 παιδιών.
Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος του πρώην Δήμου Καρλοβάσου από το 2008-2010. Είναι μέλος της διοίκησης του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Σάμου και του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρλοβάσου (Πορφυριάδα).
Δείτε ολόκληρο το ψηφοδέλτιο της ΛΑ.Σ Δήμου Δυτικής Σάμου ΕΔΩ

Λαρδάς Νίκος, υποψήφιος δήμαρχος ΙΚΑΡΙΑΣ
Εργάζεται στον κλάδο του Τουρισμού - Επισιτισμού, έχει διατελέσει μέλος της Διοίκησης και αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σάμου, ιδρυτικό μέλος του παραρτήματος Ικαρίας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ), δημοτικός σύμβουλος από το 2002, έχει διατελέσει πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ικαρίας και σήμερα είναι αντιδήμαρχος Ικαρίας, υποψήφιος βουλευτής Σάμου του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές του 2007, του 2009 και του 2012.

Δείτε ολόκληρο το ψηφοδέλτιο της ΛΑ.Σ Δήμου Ικαρίας ΕΔΩ 


Ευαγγελία Κυπραίου, υποψήφια δήμαρχος ΦΟΥΡΝΩΝ
Απόφοιτος της σχολής Τεχνολόγων Αλιείας - Υδατοκαλλιεργειών ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, εργαζόμενη σε ερευνητικά προγράμματα σχετικά με την συλλογή αλιευτικών δεδομένων, γραμματέας ΚΟΒ Φούρνων, μέλος της ΟΓΕ και του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΚΟΡΑΣΙΑΙ ΝΗΣΟΙ».
 
Δείτε ολόκληρο το ψηφοδέλτιο της ΛΑ.Σ Δήμου Φούρνων Κορσεών ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου