26 Μαρ 2019

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΗΜΝΟΥ: Σχόλιο για την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στο Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου

Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Λήμνου για την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη στο Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου.
 
"Καμαρώσαμε" χθες 25 Μαρτίου, την υποψήφια δήμαρχο του συνδυασμού ΣΥΜΠΑΝ, που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, να υποδέχεται με χαρά στο Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Μητσοτάκη, μαζί με άλλα στελέχη της ΝΔ (κα Καλογήρου, κ. Αθανασίου). Το ίδιο και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού "Η ΛΗΜΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ", που στηρίζεται από το ΚΙΝΑΛ. Να υποδέχονται αυτόν που όταν ήταν υπουργός Εσωτερικών με τη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, συμμετείχε στην απόλυση 2.000 συναδέλφων τους! Αυτοί που ήταν απόντες από τους αγώνες των εκπαιδευτικών στο νησί μας, περιμένουν από τον πρόεδρο της ΝΔ να λύσει προβλήματα στην εκπαίδευση, όπως είναι το πρόβλημα με την αποκατάσταση του κτιρίου του Γυμνασίου Μύρινας!
 
Αυτές οι εικόνες είναι μια ακόμα απόδειξη ότι ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, πίσω από τις κοκορομαχίες στη Βουλή και στα κανάλια, δεν διαφέρουν ουσιαστικά. Υπηρετούν τις πολιτικές της εμπορευματοποίησης σε Παιδεία, Υγεία, Πρόνοια. Ψηφίζουν και εφαρμόζουν τα αντιλαϊκά μνημόνια. Στηρίζουν τη μετατροπή των δήμων και Περιφερειών σε μακρύ χέρι του αστικού κράτους, σε φορομπηχτικούς μηχανισμούς για τις λαϊκές οικογένειες και υπηρέτες των επιχειρηματικών συμφερόντων.

Τέτοιες εικόνες προοιωνίζονται ποια στάση θα κρατούν οι υποψήφιοι αυτών των συνδυασμών μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, παρά τα παχιά λόγια που λένε τώρα, προεκλογικά.

Εργαζόμενοι, άνεργοι, αγρότες, επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι, νέοι και νέες,

Μην ψάχνετε για διαφορές ανάμεσα στους υποψήφιους των άλλων συνδυασμών, στους εκλεκτούς των κομμάτων του κεφαλαίου, είτε αυτοί αυτοαποκαλούνται ανεξάρτητοι είτε όχι. 
Κάντε την πραγματική διαφορά ενισχύοντας τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στις κοινότητες, στο Δήμο Λήμνου και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου