7 Μαρ 2019

Παρέμβαση του Στ. Τάσσου στην τηλεόραση της ΕΡΤ1 για την έλλειψη αντιπυρικής, αντιπλημμυρικής και αντισεισμικής προστασίας (VIDEO)



Τις πολιτικές ευθύνες της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων για την έλλειψη αντιπυρικής, αντιπλημμυρικής και αντισεισμικής προστασίας, για το γεγονός ότι δεν υπάρχουν οργάνωση, τα ανάλογα μέσα και προσωπικό κατήγγειλε ο Σταύρος Τάσσος, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ1 το πρωί της Πέμπτης 7 Μάρτη. 

Είναι πολιτική επιλογή να μη γίνονται δαπάνες για αυτά τα έργα γιατί δεν είναι επιλέξιμα από την ΕΕ που τα αντιμετωπίζει ως κόστος, επισήμανε χαρακτηριστικά.
Σε άλλο σημείο της παρέμβασής του επισήμανε ότι «η καπιταλιστική ανάπτυξη και οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις με στόχο τη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων είναι ο στρατηγικός στόχος της εφαρμοζόμενης πολιτικής είτε από προοδευτικά είτε από συντηρητικά μέτωπα, οπότε για το ΚΚΕ αυτά τα μέτωπα είναι ψευδεπίγραφα». 

Καταλήγοντας και κληθείς να σχολιάσει την τροπολογία της κυβέρνησης που επιφέρει αύξηση στις τιμές των φαρμάκων, επισήμανε ότι το φάρμακο είναι ακριβό και κερδοφόρο εμπόρευμα και σαν τέτοιο υπόκειται στους νόμους της αγοράς καθώς αφεντικά είναι οι πολυεθνικές φαρμάκου που καθορίζουν τις τιμές, αλλά και τον τρόπο διακίνησης και εμπορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου