16 Ιουλ 2014

Όχι στην "αξιολόγηση" καρμανιόλα

Αγωνιστικό χαιρετισμό στους εργαζόμενους στις Περιφερειακές Ενότητες Χίου, Σάμου και Ικαρίας, που, συσπειρωμένοι στους συλλόγους τους, αντιστέκονται και αρνούνται να εφαρμόσουν τις αντεργατικές διατάξεις της «αξιολόγησης» απευθύνει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. 
 
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου καλεί τους εργαζόμενους να συνεχίσουν τον αγώνα, να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς και στην ψυχολογική τρομοκρατία. Να αγωνιστούν για την κατάργηση του ν. 4250/2014 και την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής της Κυβέρνησης και της ΕΕ.


Στον αγώνα αυτό επιβάλλεται να πάρουν μέρος και όλοι οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας και στη Λέσβο και  στη Λήμνο. Ως Λαϊκή Συσπείρωση, όπως πάντα, θα είμαστε αγωνιστικά στο πλευρό τους.
Καλούμε ιδιαίτερα τους Γεν. Διευθυντές να ακολουθήσουν το παράδειγμα πλήθους συναδέλφων τους σε ολόκληρη την Ελλάδα, να μη δεχτούν, στο όνομα της διατήρησης του αξιώματος, να εφαρμόσουν την πολιτική του «διαίρει και βασίλευε», να μετατραπούν σε «σφαγείς» συναδέλφων τους, οικογενειαρχών, στην πλειοψηφία τους. Να μη συμπράξουν στην παραπέρα αύξηση της ανεργίας, στη διάλυση των εργασιακών σχέσεων και στην παραπέρα υποβάθμιση και ιδιωτικοποίηση δημοσίων υπηρεσιών. Να ανακαλέσουν άμεσα τις αποφάσεις που ήδη έχουν υπογράψει σχετικά με τον “επιμερισμό ποσοστών αξιολόγησης των υπαλλήλων τους ανά κλίμακα βαθμολόγησης για το έτος 2013”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου