4 Απρ 2019

Σοβαρή και επικίνδυνη εξέλιξη το κλείσιμο της Παιδιατρικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Σάμου

«Το κλείσιμο της Παιδιατρικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου αποτελεί σοβαρή και επικίνδυνη εξέλιξη, η οποία δυστυχώς δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία», σημειώνει η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ.

Σημειώνει ότι «το ΚΚΕ μέσω του βουλευτή Σταύρου Τάσσου έκανε παρέμβαση στο γραφείο του υπουργού Υγείας ζητώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα ώστε να μη μείνει ούτε λεπτό χωρίς παιδίατρο το νησί και βέβαια να καλυφθούν άμεσα με μόνιμο προσωπικό οι απαραίτητες θέσεις παιδιάτρων για το νοσοκομείο.

Η απάντηση από το γραφείο του υπουργού ήταν ότι προσπαθούν για την άμεση κάλυψη του κενού και την επαναλειτουργία της κλινικής και επανέλαβαν ότι έχουν προκηρυχθεί δύο θέσεις παιδιάτρων.

Ο λαός να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα και να παλέψει μαζί με τους γιατρούς και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου για την άμεση κάλυψη και επαναλειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής καθώς και για την πλήρη στελέχωσή της καθώς και όλου του νοσοκομείου. Να μην επιτρέψει η αντιλαϊκή πολιτική που ασκείται και στην Υγεία να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή τη δική του και των παιδιών του. Να βάλει φρένο με την πάλη και την ψήφο του προτάσσοντας τις δικές του σύγχρονες ανάγκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου