26 Απρ 2019

Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Πάμφιλα, Μόρια Λουτρά

Σε Πάμφιλα, Μόρια, ΟΤΕ, ΕΛΤΑ και Λουτρά περιόδευσαν οι επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και στο Δήμο Μυτιλήνης.

Προχθές Τρίτη, το απόγευμα, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» επισκέφτηκαν τα Πάμφιλα και τη Μόρια. Εκεί συνομίλησαν με τους κατοίκους των χωριών, οι οποίοι τόνισαν την αδιαφορία της κυβέρνησης, της περιφερειακής και της δημοτικής αρχής για το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό.


Χθες Τετάρτη, το πρωί, κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον Σταύρο Τάσσο, βουλευτή Λέσβου του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, επισκέφτηκαν τους εργαζόμενους στον ΟΤΕ, στα ΕΛΤΑ και σε υπηρεσίες της Περιφέρειας.


Το απόγευμα, ο Σταύρος Τάσσος και η Νίκη Τσιριγώτη, υποψήφια δήμαρχος Μυτιλήνης, μαζί με περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους. περιόδευσαν στα Λουτρά.

Καφενείο το καφενείο, μαγαζί το μαγαζί, γειτονιά τη γειτονιά όργωσαν κυριολεκτικά το χωριό, καλώντας τους κατοίκους να υπερψηφίσουν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.


Το ραντεβού ανανεωνόταν με τους κατοίκους των χωριών και με τους εργαζόμενους, για το Σάββατο 4 Μάη, στις 8 μ.μ. στην προεκλογική ομιλία του ΚΚΕ με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ΓΓ της ΚΕ της ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου