29 Απρ 2014

Για το αίτημα των γονέων και των κατοίκων για να συνεχιστεί η λειτουργία του Ολοήμερου νηπιαγωγείου του Κάσπακα


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΗΜΝΟΥ, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Πινάκος και οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, συμπαρίστανται και στηρίζουν το αίτημα των γονέων και των κατοίκων του Κάσπακα για να συνεχιστεί η λειτουργία του Ολοήμερου νηπιαγωγείου του Κάσπακα. 

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γονείς του Κάσπακα, οφείλεται στην πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στα σχέδιά τους για το «νέο» σχολείο, που θα λειτουργεί με μειωμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, το οποίο θα έχει μειωμένα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Το «νέο» σχολείο, που θα είναι ανοιχτό στην παρέμβαση των επιχειρήσεων στη λειτουργία του και οι γονείς θα βάζουν ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη μόρφωση των παιδιών τους.

Για το πρόβλημα του Νηπιαγωγείου του Κάσπακα, εκδήλωσε τη συμπαράστασή του και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, Στρατής Κόρακας, ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, έθεσε το δίκαιο αίτημα του άμεσου διορισμού αναπληρώτριας νηπιαγωγού για τη Λήμνο, από το Υπουργείο Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου