18 Απρ 2014

 Λήμνος: Περιοδείες και εξορμήσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα, την Πέμπτη 17 του Απρίλη, η περιοδεία στη Λήμνο των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Στρατή Κόρακα για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και Δημήτρη Πινάκου για το Δήμο Λήμνου.

Το πρωί, μαζί με κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Λήμνου του ΚΚΕ, περιόδευσαν στο ΙΚΑ και στην Εφορία, στον ΟΤΕ, στο Νοσοκομείο της Λήμνου, στην Πυροσβεστική και στο Αστυνομικό Τμήμα της Μύρινας.

Απευθυνόμενος στους ένστολους, πυροσβέστες και αστυνομικούς, ο Στρατής Κόρακας θύμισε ότι το ΚΚΕ υπερασπίστηκε το δικαίωμά τους στη συνδικαλιστική έκφραση, ώστε να μπορούν να διεκδικούν τα δικαιώματά τους. «Θέλουμε τους ένστολους», είπε, «αρωγούς για το λαό στα θέματα των ναρκωτικών και της εγκληματικότητας και όχι διώκτες του αγωνιζόμενου λαού, όπως τους θέλουν οι κυβερνήσεις και το κεφάλαιο».


Στη συνέχεια έδωσαν συνέντευξη Τύπου στα  τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Στρατής Κόρακας, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στους άλλους συνδυασμούς, είπε ότι «αυτοί εμφανίζονται ως ανεξάρτητοι για να αποπροσανατολίσουν το λαό. Αποφεύγουν να πουν την αλήθεια ότι στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, που κατέστρεψαν τη χώρα με την πολιτική τους, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ, που συμφωνεί με τους στρατηγικούς στόχους των κομμάτων του ευρωμονόδρομου και επιδιώκει τη διαχείριση του συστήματος με άλλο μείγμα πολιτικής. Χαρακτηριστικά είναι το σφιχταγκάλιασμά του με το ΣΕΒ και η πρόσκληση του προέδρου του στις ΗΠΑ. Η ψήφος σ’ όλους αυτούς, είπε, θα τους δώσει το πράσινο φως να συνεχίσουν την αντιλαϊκή πολιτική, την πολιτική του "Καλλικράτη", αφού θα την ερμηνεύουν ως έγκριση για τη μέχρι τώρα πολιτική τους.
Η ψήφος στη "Λαϊκή Συσπείρωση" και στο ΚΚΕ είναι η μοναδική επιλογή αντίστασης».

Το απόγευμα της ίδιας μέρας οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» περιόδευσαν στα χωριά Ατσική, Άγιο Δημήτριο, Κορνό και Κάσπακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου