29 Μαΐ 2019

Δήλωση του Στ. Τάσσου για τα αποτελέσματα των εκλογών

Σε δήλωσή του, ο Σταύρος Τάσσος, επικεφαλής τους ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Β. Αιγαίο για τα αποτελέσματα των εκλογών, επισημαίνει:

«Εκ μέρους της "Λαϊκής Συσπείρωσης" της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, ευχαριστώ θερμά όλους, όσες και όσοι ψήφισαν "Λαϊκή Συσπείρωση" στην Περιφέρεια και τους Δήμους και το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή, στις εκλογές της 26ης Μάη 2019.
Χαιρετίζω θερμά όλους αυτούς που συμπορεύτηκαν μαζί μας, μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης", όσους μας στήριξαν στη μάχη που δώσαμε.

Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τον αγώνα μας στην Ικαρία και την προσπάθεια σε όλα τα νησιά του Β. Αιγαίου.

Καλούμε τον λαό της Ικαρίας, την ερχόμενη Κυριακή να ψηφίσει για δήμαρχο τον Νίκο Λάρδα - "Λαϊκή Συσπείρωση" για να έχει η Ικαρία, των μεγάλων αγώνων, τον δήμαρχο που της αξίζει. Για να έχει και πάλι δήμαρχο που θα μάχεται υπέρ των λαϊκών συμφερόντων, που θα αντιπαλεύει τα αντιλαϊκά μέτρα και κατευθύνσεις και δεν θα τα υπηρετεί.

Μπροστά στις επερχόμενες κρίσιμες εθνικές εκλογές, καλούμε όλες και όλους που μας ψήφισαν στην Περιφέρεια, στους Δήμους, στην Ευρωβουλή, μα και όσους, την προηγούμενη Κυριακή,  δίστασαν να κάνουν το βήμα πιεσμένοι από το κλίμα πόλωσης, εκβιασμών και ψεύτικων διλημμάτων, τώρα να προχωρήσουν πιο αποφασιστικά και με την ψήφο τους να ενισχύσουν το ΚΚΕ, γιατί πρώτα και κύρια αυτό ανταποκρίνεται στο συμφέρον τους, αλλά και τιμά όσες και όσους αγωνίστηκαν και έχυσαν το αίμα τους για μια δίκαιη και ειρηνική κοινωνία.

Βεβαιώνουμε όλους τους νησιώτες του Β. Αιγαίου ότι οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στην Περιφέρεια και στους Δήμους θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να προωθήσουν τα λαϊκά συμφέροντα και θα αγωνιστούμε για να λυθούν τα προβλήματα που τους δυσκολεύουν τη ζωή των νησιωτών.

Σχετικά με τη θέση μας στο δεύτερο γύρο στην Περιφέρεια και σε εκείνους τους Δήμους όπου δεν συμμετέχει η "Λαϊκή Συσπείρωση", αλλά αναμετρούνται υποψήφιοι που με παραλλαγές εκπροσωπούν την κοινή αντιλαϊκή στρατηγική της ΕΕ και των ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ - ΚΙΝΑΛ, είναι σταθερή και ξεκάθαρη: Εκφράζουμε την αντίθεσή μας με οποιονδήποτε τρόπο στην κάλπη (λευκό ή άκυρο). Δεν πρόκειται να δώσουμε λευκή επιταγή σε κανέναν. Στις αντιλαϊκές επιλογές τους θα μας βρουν απέναντι από θέση ισχυρής αντιπολίτευσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου