17 Απρ 2014

Περιοδεία της ΛΑ.Σ Βορείου Αιγαίου στη Λήμνο (Audio)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Στρατής Κόρακας.
Η συνέντευξη ξεκίνησε στις 10.30 το πρωί, με τον κ. Κόρακα να πλαισιώνεται από τους Δημήτρη Πινάκο, υποψήφιο δήμαρχο Λήμνου και τον Βαγγέλη Αγά.

Μετά την σύντομη εισήγηση του κ. Αγά, ο όποιος εξήγησε τους λόγους της συνέντευξης, το λόγο πήρε ο κ. Κόρακας, ο όποιος ανέφερε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση», είναι η μόνη παράταξη που δεν φοβάται να αναφέρει ότι έχει την στήριξη του Κ.Κ.Ε, αφού δίνουν τη μάχη με ενωμένες τις δυνάμεις στην τριπλή εκλογική αναμέτρηση.

Ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι ενισχύοντας το Κ.Κ.Ε, θα δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο κ. Κόρακας, απαντώντας στις ερωτήσεις των τοπικών μέσων ενημέρωσης, σχολίασε τη στάση της υπάρχουσας Περιφερειακής Αρχής ενώ δεν αμέλησε να καυτηριάσει τη θέση της Περιφέρειας για τη δημιουργία αιολικών πάρκων στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Έδωσε την δική του εκδοχή στο γιατί νέες ιδέες και κινήματα απολαμβάνουν την αποδοχή του κόσμου, ενώ σχολίασε και τα σημερινά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επαναλειτουργία του Επαρχείου Λήμνου.

Τέλος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, απάντησε και  στην ερώτηση τι διαφορετικό μπορεί να φέρει αυτή του η συμμετοχή στις εκλογές, αφού τα τελευταία 30 χρόνια διεκδικεί την ψήφο του κόσμου.

Ακούστε εδώ τα όσα δήλωσε ο κ. Κόρακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου