15 Οκτ 2017

Καταγγελία της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Πυροσβεστών για τις δολοφονικές επιθέσεις των φασιστοειδώνΕ Ν Ω Τ Ι Κ Η    Α Γ Ω Ν Ι Σ Τ Ι Κ Η    Κ Ι Ν Η Σ Η    Π Υ Ρ Ο Σ Β Ε Σ Τ Ω N
Της  Πανελλήνιας  Ομοσπονδίας  Ενώσεων  Υπαλλήλων  Πυροσβεστικού  Σώματος 
Αθήνα  14 Οκτωβρίου 2017
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

Καταδικάζουμε τη νέα δολοφονική επίθεση των φασιστών - ναζιστών της «Χρυσής Αυγής», σε βάρος εργαζομένων που κολλούσαν αφίσες της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού. Η επίθεση αυτή η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός εκ των αφισοκολλητών, είναι συνέχεια των πρόσφατων επαναλαμβανόμενων δολοφονικών επιθέσεων σε βάρος των μεταναστών εργατών στον Ασπρόπυργο, στο Μενίδι, αλλά και δεκάδων άλλων εγκληματικών ενεργειών.

Καταγγέλλουμε και τη σημερινή κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - ΑΝ.ΕΛ., για την προκλητική ανοχή που δείχνει στα κρούσματα βίας και τρομοκρατίας στις λαϊκές γειτονιές από τα τάγματα εφόδου της «Χρυσής Αυγής», αλλά και για την καθυστέρηση της διαδικασίας της δίκης της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης. Με την πολιτική της η κυβέρνηση ενισχύει και τη γενικότερη δράση των χρυσαυγιτών, των μαντρόσκυλων του κεφαλαίου, σε ότι αφορά το στήσιμο των δουλεμπορικών παραμάγαζων που πραγματοποιούν, για να υπηρετήσουν τα συμφέροντα εφοπλιστών και επιχειρηματιών».

Η απάντησή μας στη δράση των νοσταλγών του Χίτλερ και του ναζισμού, είναι το δυνάμωμα της οργάνωσης του αγώνα μας, της ταξικής αλληλεγγύης και της πάλης, ενάντια στις πολιτικές των κυβερνήσεων του κεφαλαίου που γεννούν τη φτώχεια, την ανεργία, τον πόλεμο, την προσφυγιά και ευθύνονται για την ύπαρξη αυτών των φασιστικών - ναζιστικών δολοφονικών μορφωμάτων. 


Καλούμε τους συναδέλφους μας στο Πυροσβεστικό Σώμα να καταδικάσουν τις δολοφονικές επιθέσεις και το δηλητήριο του φασισμού που σπέρνουν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής. Να τους απομονώσουμε, να μην μπορούν να σταθούν σε καμιά υπηρεσία, σε κανένα χώρο δουλειάς, σε καμιά γειτονιά. Να συνεχίσουμε πιο έντονα και πιο δυναμικά να οργανώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στην πολιτικές που μας διαλύουν τη ζωή, να αγωνιστούμε για τα δικαιώματά μας με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Καλούμε τις Ομοσπονδίες και τις πρωτοβάθμιες ενώσεις των υπαλλήλων στα Σώματα Ασφαλείας, το προεδρείο και την πλειοψηφία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας πυροσβεστών (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.), τα πρωτοβάθμια σωματεία των μονίμων πυροσβεστών και των αξιωματικών, καθώς και τα συνδικαλιστικά όργανα των πενταετών και εποχικών συναδέλφων, να καταδικάσουν τις δολοφονικές ενέργειες των εγκληματιών της «Χρυσής Αυγής». Έχουν καθήκον και υποχρέωση απέναντι στους χιλιάδες συναδέλφους που εκπροσωπούν και με βάση τις δημοκρατικές αρχές και τις αξίες του συνδικαλιστικού κινήματος, να καταγγέλλουν και να καταδικάζουν τις εγκληματικές ενέργειες κατά των εργαζομένων και του λαού.

Για την Ε.Α.Κ.Π.
Η Εκτελεστική Γραμματεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου