1 Δεκ 2014

Κομμουνιστή δήμαρχο ανέδειξε ο ιστορικός Δήμος της Καισαριανής (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Στη «Λαϊκή Συσπείρωση» ο Δήμος Καισαριανής, μετά τις επαναληπτικές εκλογές που έγιναν σήμερα με ποσοστό 51,52% έναντι 48,48% του αντιπάλου του. Η Καισαριανή είναι ένας επιπλέον δήμος που έρχεται να προστεθεί στους τέσσερις δήμους που έχουν ήδη αναδείξει δημοτική αρχή τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ο Ηλίας Σταμέλος είναι ο τέταρτος κομμουνιστής δήμαρχος σε αυτήν την ιστορική συνοικία της Αθήνας και το αποτέλεσμα στέλνει μήνυμα αντίστασης στις λογικές της υποταγής στην αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης, του κεφαλαίου και της ΕΕ. 

Στην Καισαριανή βρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας (Δείτε ΕΔΩ βίντεο με τη δήλωσή του).


Λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της Καισαριανής, από το εκλογικό κέντρο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» προς την κεντρική πλατεία της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα όπως: «Δήμαρχος αγωνιστής, όχι διαχειριστής» και «Εννιά δεκαετίες αγώνας και θυσία το ΚΚΕ στην πρωτοπορία». Μέχρι αργά το βράδυ, στην κεντρική πλατεία είχε λαϊκό γλέντι με χορό και τραγούδια. 

Ανακοίνωση για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Καισαριανή εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ (Διαβάστε την ανακοίνωση ΕΔΩ). 

Από νωρίς το απόγευμα στο εκλογικό κέντρο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ήταν συγκεντρωμένοι φίλοι και οπαδοί, αναμένοντας τα αποτελέσματα. 

Στην ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, πανηγυρισμούς και συνθήματα. (Δείτε ΕΔΩ βίντεο). 

Δείτε ΕΔΩ τη δήλωση του Ηλία Σταμέλου προς τα Μέσα Ενημέρωσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου