24 Ιαν 2019

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΜΟΥ: Πανσαμιακή απεργία στις 7 Φλεβάρη: Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες - Όχι στην υποβάθμιση της υγείας

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σάμου χαιρετίζει την προσπάθεια των δεκατριών σημαντικότερων μαζικών φορέων της Σάμου, να συναντηθούν και να καταλήξουν σε νέες κοινές δράσεις κλιμακώνοντας τον αγώνα, με 24ωρη Πανσαμιακή απεργία για τους πάντες (ιδιωτικός, δημόσιος τομέας, εμπορικά καταστήματα, καταστήματα επισιτισμού κ.λπ.) την Πέμπτη 7 Φλεβάρη, για δύο από τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν το νησί. Αυτό του προσφυγικού - μεταναστευτικού και της συνεχούς υποβάθμισης του Νοσοκομείου Σάμου.

Η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Σοφούλη (και σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών στο κλειστό γυμναστήριο).

Σε ανακοίνωσή του Εργατικό Κέντρο σημειώνει:
«Η κατάληξη σε ένα κοινό κείμενο που εκφράζει με απόλυτη σαφήνεια τις θέσεις των φορέων, χωρίς ν’ αφήνει περιθώρια παρερμηνειών σε κανέναν, αποτελεί σημαντική κατάκτηση για όλους μας και πεδίο κοινής δράσης. Είναι συνέχεια της δράσης του προηγούμενου διαστήματος.

Καλούμε τα εργατικά Σωματεία και κάθε άλλο μαζικό φορέα να συνεδριάσουν τα ΔΣ με το κοινό κείμενο, να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής και να συμβάλλουν με κάθε τρόπο στην πλήρη επιτυχία της απεργίας.

Καλούμε τον σαμιώτικο λαό να πάρει μαζικά μέρος στην απεργία και στη συγκέντρωση που θα γίνει στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Σοφούλη (και σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών στο κλειστό γυμναστήριο). Κανείς στη δουλειά, στο σπίτι, στο καφενείο. Όλοι στον αγώνα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου