11 Ιαν 2015

Κάλεσμα της Τομεακής Επιτροπής Λήμνου του ΚΚΕ σε προεκλογική συγκέντρωση

Η Τομεακή Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ, καλεί τους Λημνιούς να στηρίξουν το κόμμα στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και να παρευρεθούν στην προεκλογική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015.

Ειδικότερα στο κάλεσμα της η Επιτροπή αναφέρει:

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Εργατοϋπάλληλοι, αυτοαπασχολούμενοι, άνεργοι, αγρότες, συνταξιούχοι, νέοι και γυναίκες των λαϊκών οικογενειών,

Σας καλούμε στις βουλευτικές εκλογές να στηρίξετε και να δυναμώσετε αποφασιστικά το ΚΚΕ.

Σκεφτείτε ότι την επόμενη μέρα, όποια κι αν είναι η νέα κυβέρνηση, θα είναι εδώ και θα συνεχίζουν να ματώνουν το λαό η ΕΕ και τα «μνημόνια διαρκείας», παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα, που ζητάει το κεφάλαιο, για να γίνει πιο ανταγωνιστικό στην παγκόσμια καπιταλιστική αγορά.
Θα είναι εδώ το σύνολο των αντιλαϊκών νόμων, που ψήφισαν όλες οι κυβερνήσεις και τους οποίους δε πρόκειται να καταργήσουν.
Θα είναι εδώ το δυσβάσταχτο χρέος, το οποίο αναγνωρίζουν οι ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα της ΕΕ, καλώντας το λαό να το πληρώσει, που δεν το δημιούργησε και δεν το χρωστάει.
Γι' αυτό και την επόμενη μέρα, ο εργαζόμενος λαός χρειάζεται ένα δυνατό ΚΚΕ στη Βουλή, παντού, δύναμη εργατικής - λαϊκής αντίστασης και αντεπίθεσης.
Είναι η σίγουρη εγγύηση στην αβεβαιότητα και ανασφάλεια, για να έχει η εργατική τάξη, ο λαός πού να ακουμπήσει.

Σας καλούμε στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου στις 6.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ» στη Μύρινα (Λεωφόρος Δημοκρατίας).

Θα μιλήσουν ο Βαγγέλης Ξένος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και ο Φώτης Πινάκος, υποψήφιος βουλευτής του νησιού μας.

 
πηγη: limniakifoni.gr 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου