18 Φεβ 2017

ΛΗΜΝΟΣ: Κενά σε εκπαιδευτικούς

Με κενά μπήκαν στο δεύτερο μισό της σχολικής χρονιάς σχολεία στη Λήμνο, όπως σημειώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Αργύριος Μοσχίδης», ζητώντας την άμεση κάλυψή τους.

Σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς, στο Δημοτικό Σχολείο Μούδρου εξακολουθεί να παραμένει κλειστό από την αρχή της σχολικής χρονιάς το Τμήμα Ενταξης, παρόλο που υπάρχουν παιδιά με διάγνωση από το ΚΕΔΔΥ. Λείπει επίσης εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας μετά την άδεια μακράς διάρκειας που πήρε η εκπαιδευτικός. Οι μαθητές του 6θέσιου Δημοτικού Σχολείου του Μούδρου δεν έκαναν Αγγλικά ούτε την περσινή χρονιά λόγω έλλειψης εκπαιδευτικού, ενώ σήμερα μένουν ακάλυπτες ώρες για την Αγγλική Γλώσσα και στα Δημοτικά Σχολεία Κοντιά και Νέας Κούταλης. Δάσκαλος λείπει από το Δημοτικό Σχολείο Νέας Κούταλης, επίσης λόγω άδειας μακράς διάρκειας, ενώ παραμένει χωρίς νηπιαγωγό Παράλληλης Στήριξης το Νηπιαγωγείο Ατσικής.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ Στ. Τάσσος, Διαμ. Μανωλάκου και Μαν. Συντυχάκης κατέθεσαν ως Αναφορά στη Βουλή το κείμενο του Συλλόγου «Αργύριος Μοσχίδης» και ζητούν να καλυφθούν οι ελλείψεις εκπαιδευτικών στα σχολεία του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου