1 Ιουν 2014

Συμπαράσταση στους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που δικάζονται γιατί άφησαν ελεύθερη την παραλία...

Τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014, δικάζονται τα μέλη της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ, δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι για υποθέσεις που εκκρεμούν πριν από το 2010 όταν ακόμα το νησί αποτελούνταν από 3 δήμους.
Ειδικότερα ο ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΚΑΡΟΥΤΣΟΣ (Δήμαρχος Ραχών) δικάζεται μετά από μήνυση της Κτηματικής Εταιρείας Δημοσίου, επειδή άφησε ελεύθερη την παραλία και δεν την ενοικίασε (!). Δικάζεται για διαφυγόντα κέρδη του δημοσίου. 

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ


Ενημέρωση (3/6/2014):

Αναβλήθηκε η δίκη για τις παραλίες
 
Για τον ερχόμενο Νοέμβρη αναβλήθηκε η δίκη των Φανούρη Καρούτσου, πρώην δήμαρχου Ραχών, νυν δημοτικού συμβούλου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Ικαρίας, Λευτέρη Φλυτζάνη, πρώην αντιδημάρχου του Δήμου Ραχών και Ευγενίας Τσαντίρη, πρώην δημοτικής συμβούλου στο Δήμο Ραχών. Οι αγωνιστές αιρετοί κατηγορούνται, μετά από μήνυση της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου, πως το 2009 ως δημοτική αρχή του τότε Δήμου Ραχών δεν εφάρμοσαν κυβερνητική απόφαση, δεν εκμίσθωσαν σε επιχειρηματίες τις παραλίες της περιοχής, τις άφησαν ελεύθερες και δωρεάν για το λαό και στέρησαν έσοδα από το Δημόσιο.
Εξω από τα δικαστήρια της Σάμου, όπου ήταν προγραμματισμένη να γίνει η δίκη, είχαν συγκεντρωθεί Ικαριώτες που βρέθηκαν στο νησί από νωρίς το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου