Ψηφοδέλτια 2014


Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Λέσβου

ΧΙΟΣ

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Βορείου Αιγαίου για την Περιφερειακή Ενότητα Χίου  

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Χίου  

ΣΑΜΟΣ

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βορείου Αιγαίου για την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου 

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Σάμου  

ΙΚΑΡΙΑ

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βορείου Αιγαίου για την Περιφερειακή ενότητα Ικαρίας - Φούρνων 
 
Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Ικαρίας  

ΦΟΥΡΝΟΙ 

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Φούρνων 

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βορείου Αιγαίου για την Περιφερειακή ενότητα Ικαρίας - Φούρνων  

Υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου:


Κόρακας Στρατής, Οικονομολόγος, 
από το 1985 έως το 1999 βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ και από το 1999 έως το 2004 ευρωβουλευτής του Κόμματος. Ηταν επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ για το Δήμο Μυτιλήνης το 2006, ενώ το 2010 ήταν επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και Περιφερειακός Σύμβουλος σήμερα.


Αντιπεριφερειάρχες
Λέσβου - Λήμνου - Αγ. Ευστρατίου: Βασιλική Βουγέλλη Αντώνα, Συνταξιούχος υγειονομικός υπάλληλος του ΙΚΑ, μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, μέλος του Δ.Σ. του σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Λέσβου,  υποψήφια βουλευτής με το Κ.Κ.Ε. στις βουλευτικές εκλογές του 2012.


Δείτε: 
Το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για την Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου 
Το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου  

Χίου - Ψαρών - Οινουσσών: Αμπαζής Γιώργος, Δάσκαλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων, Πρόεδρος Νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ Χίου.

Δείτε:

Σάμου - Ικαρίας - Φούρνων: Δράκος Αντώνης, συνταξιούχος ηλεκτρολόγος. Ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων Σάμου.  Μέλος του Γραφείου της ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ. Διετέλεσε πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σάμου και νομαρχιακός σύμβουλος.

Δείτε:  
Το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου 
Το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για την Περιφερειακή Ενότητα Ικαρίας - Φούρνων 

Υποψήφιοι Δήμαρχοι Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου 

Λέσβου: ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΝΙΚΗ, γεννήθηκε το 1987, είναι δικηγόρος, μέλος της ΤΕ Πόλης Λέσβου του ΚΚΕ.


Δείτε: Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Λέσβου

Λήμνου: ΠΙΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, μέλος της Τομεακής Επιτροπής, πρόεδρος του Παραρτήματος Λήμνου του Εργατικού Κέντρου Ν. Λέσβου, πρόεδρος στο Σωματείο Οικοδόμων και δημοτικός σύμβουλος.Χίου: ΣΚΟΥΦΑΛΟΣ ΜΑΡΚΟΣ, γεννήθηκε στη Χίο το 1961. Τελείωσε τη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία το 1981 και την ομώνυμη διετή μετεκπαίδευση το 1992. Το 2013 αποφοίτησε από το τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Υπηρετεί ως διευθυντής στην Αστική Σχολή Χίου -11ο δημοτικό σχολείο από το 2004. Έχει πάρει μέρος με εισηγήσεις του σε πολλά εκπαιδευτικά συνέδρια και ημερίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αρθρογραφεί κατά καιρούς στον τοπικό τύπο, στο παρελθόν στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης» και σε πολιτιστικά και εκπαιδευτικά περιοδικά. Έχει συγγράψει δύο βιβλία εκπαιδευτικού και επιστημονικού περιεχομένου και έχει συμμετάσχει σε ένα τρίτο. Επί σειρά ετών ήταν και είναι μέλος του ΔΣ του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου, πρόεδρος για ένα διάστημα και αντιπρόσωπος στη ΓΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Είναι επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Χίου, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και μέλος του ΚΚΕ. 
Σάμου: ΤΖΙΧΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, εργάστηκε ως εργάτης και υπάλληλος στο χώρο του μετάλλου και του εμπορίου, αναπτύσσοντας παράλληλα συνδικαλιστική και πολιτική δράση. Από το 1990 δημοσιογραφεί στη Σάμο και από το 1995 μέχρι το Δεκέμβρη του 2013 ως εκδότης και διευθυντής της εφημερίδας «Χαραυγή». Είναι μέλος της Γραμματείας της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης. Σήμερα εργάζεται ως συμβασιούχος ορισμένου χρόνου στην Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (ΕΟΣΣ). Είναι μέλος του γραφείου της ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ.Δείτε όλους τους υποψήφιους για τον Δήμο Σάμου:  Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Σάμου  

Ικαρίας: ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, δήμαρχος στον πρώην Δήμο Ευδήλου για 12 έτη, έχει διατελέσει στο παρελθόν Νομαρχιακός σύμβουλος, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Σάμου και του Συνδικάτου Οικοδόμων Ικαρίας.
Δείτε εδώ το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Ικαρίας 

Φούρνων Κορσεών: ΓΛΑΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, οικοδόμος

 Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Φούρνων